Mitä käytetyn auton leasingsopimus sisältää?

Monipuolinen palvelukokonaisuus yhden kuukausihinnan takana

Kun otat auton leasingillä, sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi auton jälleenmyynnistä ja arvon laskusta. Itse leasingsopimuksen sisältö on suunniteltu vastaamaan sekä yksityishenkilöiden että yritysten tarpeita, tarjoten kattavan palvelun, joka sisältää kaiken auton käyttöön liittyvän.

Sopimukseen sisältyy

Kiinteä kuukausihinta – ei pelkoa yllättävistä lisäkuluista

Leasing-hinta on etukäteen määritelty ja sisältää kaikki autoilun peruskulut lukuun ottamatta ajoneuvoveroa, polttoainetta tai latausta .ja pesuja. Yksi suurimmista eduista on se, että kiinteän hinnan ansiosta voit budjetoida autoilusi kustannukset tarkasti ilman pelkoa yllättävistä lisäkuluista.

Huollot, katsastukset, korjaukset

Leasingsopimus kattaa auton määräaikaishuollot ja katsastukset, mikä varmistaa, että auto pysyy aina hyvässä kunnossa ja turvallisena käyttää. Sopimus kattaa myös teknisten vikojen korjaukset (tavanomainen kuluma) ja rikkoontuneet sulakkeet sekä pyyhkijänsulkien uusinnat. Juuri tämä palvelu poistaa huolen auton ylläpidosta ja mahdollisista korjauskuluista.

Renkaat, niiden vaihto ja säilytys

Käytetyn auton leasingsopimus kattaa myös ajoneuvon mukana toimitettujen kesä- ja talvirenkaiden tavanomaisesta kulumisesta aiheutuneet uusinnat, kausivaihdot sekä rengassäilön Drivalian sopimuskumppaneilla. Sinun ei tarvitse siis suorittaa enää puolivuosittaista rengasrumbaa tai miettiä renkaiden säilytyspaikkaa.

Vakuutukset

Leasing-auto on aina vakuutettava. Drivalian kautta voit vakuuttaa leasingautosi edullisella liikenne- ja kaskovakuutuksella. Vakuutusmaksu laskutetaan osana leasingvuokraa ja maksun suuruus määräytyy leasingauton hintaluokan mukaan. Tutustu tarkemmin vakuutusesitteeseemme.

Lisäksi: Joustavuus ja nopea toimitus

Käytetyn auton leasing tarjoaa joustavuutta sopimuksen keston suhteen, mahdollistaen lyhyempiä sopimuskausia verrattuna uuden auton leasingiin. Lyhimmillään sopimus voi olla 6 kuukautta. Tämä mahdollistaa auton ottamisen esimerkiksi projektiluontoisesti.

Lisäksi saat auton käyttöösi parhaimmillaan jo samana päivänä, joten sinun sinun tarvitse odotella uuden autosi käyttöönottoa.

Lisäksi: Laaja valikoima – sinulle sopiva auto löytyy varmasti!

Drivalialta löydät laajan valikoiman leasingkäytöstä palautuneita autoja. Olemme valinneet kuluttajille oman valikoiman leasing-autoja. Mukana on useita merkkejä ja malleja eri kokoluokista ja käyttövoimista. Laajan valikoimamme ansiosta sinulla on mahdollisuus valita juuri omiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi sopiva auto.

Katso valikoima