Miksi yksityisleasing?

Autoilua ilman yllätyskuluja
Sopimusaika lyhimmillään 6 kk
Saatavilla nopeasti saman päivän aikana

Vaivatonta ja laadukasta autoilua ilman suurta sitoutumista

Käytettyjen autojen yksityisleasing tarjoaa useita etuja perinteiseen auton ostoon tai uuden auton leasingiin verrattuna. Se mahdollistaa laadukkaan ja hyvin varustellun auton käytön ilman suurta alkupääomaa, autolainaa ja sitoutumista – pelkällä kuukausimaksulla.

Käytetyn auton leasing on houkutteleva vaihtoehto myös, jos haluat vaihtaa autoa säännöllisesti tai et halua sitoutua yhteen autoon pitkäksi ajaksi. Autojemme leasing-ajat vaihtelevat sopimuksesta riippuen puolesta vuodesta muutamaan vuoteen. Voit vaihtaa autoa helposti sopimuksen päättyessä, joten käytetyn auton leasing tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia automalleja ja löytää aina omaan elämäntilanteeseesi sopiva vaihtoehto. Leasing-auto on loistava valinta, kun haluat päästä kokeilemaan esimerkiksi sähköautoilua tai perheesi kasvaessa tulee tarve isommalle autolle tai kakkosautolle. Käytetyn auton liisaus on hyvä vaihtoehto myös työsuhdeautoksi.

Käytetyn auton leasing on taloudellisesti järkevä vaihtoehto, sillä käytetyn auton arvo laskee tavallisesti hitaammin kuin uuden auton arvo, mikä tarkoittaa edullisempaa kuukausittaista leasing-maksua. Myöskään auton jälleenmyyntiarvoa ei tarvitse miettiä ja voit huoletta valita vaikka kalliimmankin menopelin allesi.

Leasing-sopimukseen sisältyvät huoltopalvelut tekevät auton ylläpidosta helppoa ja huoletonta. Voit nauttia autoilusta ilman pelkoa yllättävistä kustannuksista, kun tiedät tarkalleen paljonko auto maksaa kuukaudessa – sinun tarvitsee vain tankata ja ajaa. Tämä vapauttaa aikaa ja energiaa muille elämän osa-alueille, mikä sopii erityisesti kiireistä arkea eläville.

Jos haluat nauttia laadukkaasta autoilusta huolettomasti ja ilman pitkää sitoutumista, käytettyjen autojen leasing voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tutustu laajaan autovalikoimaamme ja valitse huoleton käyttöauto seuraaville automatkoillesi. Auto toimitetaan luoksesi jopa samana päivänä.

LeasePlanin yksityisleasing – yllättävän huoleton valinta

Monia huolettaa, mitä tapahtuu leasing-sopimuksen kanssa, jos elämäntilanne äkillisesti muuttuu. LeasePlanin tarjoamalla vakuutusturvalla voit olla huoletta – se joustaa. Pääset eroon leasing-sopimuksesta edullisesti tai jopa täysin veloituksetta esimerkiksi työttömyyden takia.

Vakuutusturvallamme saat itsellesi mielenrauhaa

Miltä kuulostaisi uusi auto ilman huolia? Vakuutusturvallamme varmistat, että yllättävän elämäntilanteen sattuessa pääset eroon leasing-sopimuksestasi.

Vakuutusturva myydään lisäpalveluna. Sen avulla pääset joustavasti irti leasingsopimuksesta seuravissa tilanteissa: sinut irtisanotaan vakituisesta työstäsi, loukkaannut tai sairastut vakavasti tai menetät ajo-oikeutesi. Täydelliset vakuutuehdot löydät täältä (Päättymisturva, yksityisleasing) Kysy hinnoittelusta kuluttajamyynnistämme tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Kiinnostaako yksityisleasing? Toimi näin!

1. Etsi sinulle sopiva auto

Olemme valinneet kuluttajille oman valikoiman leasing-autoja. Mukana on useita merkkejä ja malleja eri kokoluokista ja käyttövoimista.

2. Ota yhteyttä myyntiimme

Kun sinulle sopiva auto on löytynyt, ota yhteyttä myyntiimme [email protected] tai puhelimitse 020 734 5710.

Jokaisen auton sivulta löytyvät nopeat ja kattavat yhteydenottotavat.

Tarvitsetko muuta apua?

Eikö sinulle sopivaa automallia löytynyt? Tarvitsetko muuta apua yksityisleasingiin liittyen?

Ota yhteyttä myyntiimme – vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian!

Käytetyn auton leasing: Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko autot käytettyjä vai uusia?

Tällä sivustolla on tarjolla käytettyjä autoja. Saat käytetyn auton yksityisleasingillä yhden päivän sisällä tilauksesta.

Uudet leasingautot ja paljon muuta tietoa löydät täältä.

Mitä luottopäätöksen saaminen edellyttää?

Sinun tulee olla vähintään 21-vuotias eikä sinulla saa olla maksuhäiriöitä.

Mitä leasingvuokraan sisältyy?

Drivalia vastaa Ajoneuvon ja sen varusteiden rahoituksesta. Ajoneuvon varusteisiin kuuluu Drivalian sopimuskumppanin toimittama talvirengassarja vanteineen.

Drivalia vastaa Ajoneuvon arvonalenemasta ja jälleenmyyntiarvosta, sekä kohdan 3.1 mukaisesta tavanomaisesta käytöstä aiheutuvista huolto-, korjaus- ja rengaskuluista. Näihin kuuluvat seuraavat Drivalian sopimuskumppanin suorittamat huolto-, korjaus- ja rengaspalvelut:

 • Määräaikaishuollot ja katsastukset
 • Määräaikaishuoltojen yhteydessä suoritetut huolto-ojelmaan kuuluvat toimenpiteet
 • Teknisten vikojen korjaukset (tavanomainen kuluma) ja rikkoontuneet sulakkeet sekä pyyhkijänsulkien uusinnat
 • Ajoneuvon mukana toimitettujen kesä- ja talvirenkaiden tavanomaisesta kulumisesta aiheutuneet vaihdot, vaihtotyön ja kausivaihdot
 • Määräaikaishuollon sijaisauto (A-luokka / 1 pv per huolto / max 100 km per päivä)
 • Rengassäilö Drivalian sopimuskumppaneilla
 • Mitä lisäpalveluita sopimukseen voidaan sisällyttää: Edullinen liikenne- ja kaskovakuutus

Mitä leasingvuokraan ei sisälly?

Ajoneuvovero, polttoaineet/lataus, pesut: Mahdolliset sopimukseen kuulumattomat toimenpiteet tulee asiakkaan maksaa suoraan Drivalian kumppanin palvelupisteessä.

Miten voin peruuttaa tekemäni sopimuksen? Voit perua sopimuksen 14 päivän sisällä sopimuksen allekirjoittamisesta. Peru sopimuksesi tällä lomakkeella.

Mitä vakuutus kattaa? Tutustu tarkemmin vakuutusesitteeseemme.

Käytettyjen leasingautojen sopimusta ei voi jatkaa. Auto tulee palauttaa sopimuksen päättymispäivänä tai jos se on lauantai tai pyhäpäivä, seuraavana arkipäivänä.

Miten toimin kun sopimusaika on päättymässä?

Olemme sinuun yhteydessä sopimuksen päättymiseen liittyen noin 1–3 kuukautta ennen autokohtaisen sopimuksen päättymistä. Lue palautusohjeet täältä.

Voit huoletta matkailla autollasi Pohjoismaissa. Mikäli suunnitteilla on matkustaa autolla Pohjoismaiden ulkopuolelle, otathan hyvissä ajoin ennen matkaa yhteyttä Drivalian asiakaspalveluun tarvittavien asiakirjojen saamiseksi ja vakuutusturvan varmistamiseksi.

Valtakunnallinen huollon ajanvarauksen palvelunumeromme on. 0207 420 900. Voit varata huollon tai teknisen vikakorjauksen ajan myös huollonvarauslomakkeen kautta.

Vahingot ja vauriot – ohjeita:
Täytä vahinkoilmoitus jokaisesta pienestäkin autolle sattuneesta vahingosta heti havaittuasi vaurion. Liian myöhään ilmoitettuja vahinkoja eivät vakuutusyhtiöt välttämättä korvaa. Kaikki vauriokorjaukset tulee teettää Drivalian hyväksymällä korjaamolla. Lisäät toimintaohjeita löydät täältä.  Apua tien päällä saat Drivalian tiepalvelusta numerosta 0207 420 899. Soittaminen numeroon on maksutonta. Huomioithan, että tien päälle saatava apu (esim. hinausapu) on maksullista.

 • Noudatan huolto-ohjelman ja Drivalian ohjeistusta, sekä toimin sopimusehtojen mukaisesti.
 • Tarkistan moottoriöljyn ja jäähdytysnesteen riittävyyden säännöllisesti, kun minulla on polttomoottoriauto. Auton käyttöohjekirja kertoo miten tarkistus tapahtuu. Tarvittaessa otan yhteyttä Drivalian palvelunumeroon 0207 420 900.
 • Ilmoitan kaikki mahdolliset autolle sattuneet vauriot välittömästi täällä, riippumatta kuka vahingon on aiheuttanut.
 • Korjautan tuulilasin kiveniskemät pikaisesti. Mikäli tuulilasi on päässyt jo halkeamaan, on lasi syytä vaihtaa.-Tuulilasivauriot käsitellään voimassa olevan vakuutuksen mukaisesti.
 • Huolehdin, että rengaspaineet ovat auton käyttöohjekirjan mukaiset.
 • Huolehdin autoni katsastamisesta ajallaan, sillä katsastamaton auto menee välittömästi ajokieltoon.

Haluatko tietää lisää? Olemme täällä auttamassa!

Tutustu valikoimaan, löydä omasi ja ota yhteyttä!

Tarjoamme yksityisleasingllä kattavan valikoiman laadukkaita käytettyjä autoja.

Leasingehdot