Käytetyn auton yritysleasing

Saatavilla nopeasti
Ei pitkää sopimusaikaa
Lyhytaikaiseen tarpeeseen, esim. projekteihin

Miksi käytetyn auton yritysleasing?

Käytetyn auton yritysleasing on hyvä vaihtoehto, kun yrityksesi tarvitsee autoja nopeasti ja edullisesti, ettekä halua sitoutua pitkiin sopimuksiin.

Käytetyn auton leasing on kustannustehokasta, kun niin sanotut kalleimmat kilometrit on jo ajettu. Leasingautot ovat yleensä hyvin varustettuja.

Käytetty yritysleasing-auto sopii hyvin myös lyhytaikaiseen tarpeeseen, esimerkiksi tilapäisen projektin työntekijöille.

Valikoimastamme löytyy useita eri merkkejä ja malleja. Automme ovat olleet vain yhdellä käyttäjällä. Käytetyn auton leasing sisältää huollon, rengasuusinnat kuluman vuoksi, renkaiden vaihdon ja varastoinnin sekä vakuutuksen. Autot toimitetaan haluaamasi osoitteeseen.

Yritysleasing-edut:

 • Autot saatavilla nopeasti
 • Lyhin sopimusaika 6 kk
 • Saatavilla henkilö- ja pakettiautoja
 • Tarjoomassa hyvin varusteltuja autoja
 • Mahdollisuus nopeuttaa autokannan uudistumista. Automme ovat vähäpäästöisiä ja valikoimassa on myös runsaasti sähköautoja.

LeasePlanin yksityisleasing – yllättävän huoleton valinta

Monia huolettaa, mitä tapahtuu leasing-sopimuksen kanssa, jos elämäntilanne äkillisesti muuttuu. LeasePlanin tarjoamalla vakuutusturvalla voit olla huoletta – se joustaa. Pääset eroon leasing-sopimuksesta edullisesti tai jopa täysin veloituksetta esimerkiksi työttömyyden takia.

Vakuutusturvallamme saat itsellesi mielenrauhaa

Miltä kuulostaisi uusi auto ilman huolia? Vakuutusturvallamme varmistat, että yllättävän elämäntilanteen sattuessa pääset eroon leasing-sopimuksestasi.

Vakuutusturva myydään lisäpalveluna. Sen avulla pääset joustavasti irti leasingsopimuksesta seuravissa tilanteissa: sinut irtisanotaan vakituisesta työstäsi, loukkaannut tai sairastut vakavasti tai menetät ajo-oikeutesi. Täydelliset vakuutuehdot löydät täältä (Päättymisturva, yksityisleasing) Kysy hinnoittelusta kuluttajamyynnistämme tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Kiinnostuitko? Tutustu autoihin ja ota yhteyttä!

Tutustu valikoimaan, löydä omasi ja ota yhteyttä!

Kokenut myyntitiimimme vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa teitä löytämään yrityksenne tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 020 734 5710.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko autot käytettyjä vai uusia?

Tällä sivustolla on tarjolla käytettyjä autoja. Saat käytetyn auton yksityisleasingillä yhden päivän sisällä tilauksesta.

Uudet leasingautot ja paljon muuta tietoa löydät täältä.

Mitä luottopäätöksen saaminen edellyttää?

Sinun tulee olla vähintään 21-vuotias eikä sinulla saa olla maksuhäiriöitä.

Mitä leasingvuokraan sisältyy?

Drivalia vastaa Ajoneuvon ja sen varusteiden rahoituksesta. Ajoneuvon varusteisiin kuuluu Drivalian sopimuskumppanin toimittama talvirengassarja vanteineen.

Drivalia vastaa Ajoneuvon arvonalenemasta ja jälleenmyyntiarvosta, sekä kohdan 3.1 mukaisesta tavanomaisesta käytöstä aiheutuvista huolto-, korjaus- ja rengaskuluista. Näihin kuuluvat seuraavat Drivalian sopimuskumppanin suorittamat huolto-, korjaus- ja rengaspalvelut:

 • Määräaikaishuollot ja katsastukset
 • Määräaikaishuoltojen yhteydessä suoritetut huolto-ojelmaan kuuluvat toimenpiteet
 • Teknisten vikojen korjaukset (tavanomainen kuluma) ja rikkoontuneet sulakkeet sekä pyyhkijänsulkien uusinnat
 • Ajoneuvon mukana toimitettujen kesä- ja talvirenkaiden tavanomaisesta kulumisesta aiheutuneet vaihdot, vaihtotyön ja kausivaihdot
 • Määräaikaishuollon sijaisauto (A-luokka / 1 pv per huolto / max 100 km per päivä)
 • Rengassäilö Drivalian sopimuskumppaneilla
 • Mitä lisäpalveluita sopimukseen voidaan sisällyttää: Edullinen liikenne- ja kaskovakuutus

Mitä leasingvuokraan ei sisälly?

Ajoneuvovero, polttoaineet/lataus, pesut: Mahdolliset sopimukseen kuulumattomat toimenpiteet tulee asiakkaan maksaa suoraan Drivalian kumppanin palvelupisteessä.

Miten voin peruuttaa tekemäni sopimuksen? Voit perua sopimuksen 14 päivän sisällä sopimuksen allekirjoittamisesta. Peru sopimuksesi tällä lomakkeella.

Mitä vakuutus kattaa? Tutustu tarkemmin vakuutusesitteeseemme.

Käytettyjen leasingautojen sopimusta ei voi jatkaa. Auto tulee palauttaa sopimuksen päättymispäivänä tai jos se on lauantai tai pyhäpäivä, seuraavana arkipäivänä.

Miten toimin kun sopimusaika on päättymässä?

Olemme sinuun yhteydessä sopimuksen päättymiseen liittyen noin 1–3 kuukautta ennen autokohtaisen sopimuksen päättymistä. Lue palautusohjeet täältä.

Voit huoletta matkailla autollasi Pohjoismaissa. Mikäli suunnitteilla on matkustaa autolla Pohjoismaiden ulkopuolelle, otathan hyvissä ajoin ennen matkaa yhteyttä Drivalian asiakaspalveluun tarvittavien asiakirjojen saamiseksi ja vakuutusturvan varmistamiseksi.

Valtakunnallinen huollon ajanvarauksen palvelunumeromme on. 0207 420 900. Voit varata huollon tai teknisen vikakorjauksen ajan myös huollonvarauslomakkeen kautta.

Vahingot ja vauriot – ohjeita:
Täytä vahinkoilmoitus jokaisesta pienestäkin autolle sattuneesta vahingosta heti havaittuasi vaurion. Liian myöhään ilmoitettuja vahinkoja eivät vakuutusyhtiöt välttämättä korvaa. Kaikki vauriokorjaukset tulee teettää Drivalian hyväksymällä korjaamolla. Lisäät toimintaohjeita löydät täältä.  Apua tien päällä saat Drivalian tiepalvelusta numerosta 0207 420 899. Soittaminen numeroon on maksutonta. Huomioithan, että tien päälle saatava apu (esim. hinausapu) on maksullista.

 • Noudatan huolto-ohjelman ja Drivalian ohjeistusta, sekä toimin sopimusehtojen mukaisesti.
 • Tarkistan moottoriöljyn ja jäähdytysnesteen riittävyyden säännöllisesti, kun minulla on polttomoottoriauto. Auton käyttöohjekirja kertoo miten tarkistus tapahtuu. Tarvittaessa otan yhteyttä Drivalian palvelunumeroon 0207 420 900.
 • Ilmoitan kaikki mahdolliset autolle sattuneet vauriot välittömästi täällä, riippumatta kuka vahingon on aiheuttanut.
 • Korjautan tuulilasin kiveniskemät pikaisesti. Mikäli tuulilasi on päässyt jo halkeamaan, on lasi syytä vaihtaa.-Tuulilasivauriot käsitellään voimassa olevan vakuutuksen mukaisesti.
 • Huolehdin, että rengaspaineet ovat auton käyttöohjekirjan mukaiset.
 • Huolehdin autoni katsastamisesta ajallaan, sillä katsastamaton auto menee välittömästi ajokieltoon.