3 + 1 syytä valita käytetyn auton leasing

3 + 1 syytä valita käytetyn auton leasing

Käytetyn auton leasing on yhä suositumpi vaihtoehto, kun halutaan hankkia auto joko maltillisella budjetilla tai esimerkiksi projektiluontoisesti lyhyeksi aikaa. Listasimme muutamia syitä, miksi käytetyn auton leasing voisi olla hyvä vaihtoehto myös sinulle, olit sitten kuluttaja tai etsimässä autovaihtoehtoja esimerkiksi yrityksellesi.

1. Alhaisemmat kustannukset

Käytetyn auton leasingmaksut ovat pienemmät kuin vastaavan uuden auton leasingmaksut. Käytetyn auton arvo on jo laskenut, joten leasingmaksut ovat luonnollisesti myös alhaisemmat.

Drivalian valikoimassa käytetyt autot ovat olleet vain yhden omistajan käytössä ja omaavat täydellisen huoltohistorian, joten voit luottaa myös siihen, että leasing-auto on täydellisessä kunnossa.

2. Huolettomuus

Huoltoleasingvuokra sisältää huollot ja tekniset vikakorjaukset, renkaiden kausivaihdot ja -säilön, tiepalvelun avun 24/7 ja sijaisauton määräaikaishuoltojen ajalle. Halutessasi voit lisätä sopimukselle myös kattavan vakuutuksen kauttamme.

Nämä kaikki palvelut yhdessä paketissa säästävät sinulta tai esimerkiksi yritykseltäsi aikaa ja voitte keskittyä olennaiseen – autoasiat jäävät meidän huoleksemme!

3. Laaja valikoima

Käytetyn auton leasing tarjoaa laajemman valikoiman vaihtoehtoja. Uutta autoa hankittaessa saatavilla olevat mallit ovat kalliimpia, jolloin myös valikoima saattaa olla rajoitetumpi sinun tai yrityksesi budjettiin nähden. Käytettyjen autojen valikoimassa on näin ollen todennäköisesti enemmän vaihtoehtoja, jolloin on helpompi löytää tarpeisiin sopiva auto.

Drivalialta löydät useita eri merkkejä, malleja ja korityyppejä, kuten pakettiautoja. Sinulle sopiva auto löytyy siis varmasti.

+ 1. Joustavuus

Oletko palkannut henkilön tilapäiseen projektiin ja sinulla on autotarve? Oletko epävarma sopiiko sähköauto sinulle, ja haluat testata sähköautoilua lyhyemmän ajan?

Käytetyn auton leasing antaa yritykselle joustavuutta sopimuksen keston suhteen. Voit valita sopimuksen, joka vastaa tarpeitasi, oli se sitten lyhytaikainen tai pitkäaikainen sopimus. Käytettyjen autojen leasing sopii silloin, kun autontarve on lyhyt (6-18 kk), ja kun tarvitset auton käyttöösi nopeasti.

Tutustu käytettyjen autojen valikoimaan