Leasing-autolla kohti huolettomia seikkailuja

Käytetty leasing-auto avaa ovet uusiin seikkailuihin ja tarjoaa joustavaa autoilua sopuhintaan

Kaipaatko auton tuomaa liikkumisvapautta ilman pitkäaikaista sitoutumista? Et ehkä vielä ole valmis sitoutumaan pitkään autolainaan tai pelkäät ostetun auton arvon nopeaa laskua? Käytetty leasing-auto on fiksu valinta, kun auton hankinta on suunnitelmissa, mutta ostaminen tuntuu vielä turhan isolta ja kalliilta askeleelta.

Käytetty leasing-auto tarjoaa useita etuja autoilijalle ja ennen kaikkea se on taloudellisesti järkevä valinta. Se on uutta leasing-autoa edullisempi, tarjoten kuitenkin kaiken mitä autolta ja autoilulta kaipaat: turvallista menoa ja vapautta liikkua kuukausihintaan. Käytetyt autot ovat huolellisesti tarkastettu ja niissä on ajokilometrejä kohtuullisesti takana. Suurin osa autoista on vain muutaman vuoden vanhoja, jos sitäkään. Autojen kunnossapidosta ja huolloista on huolehdittu, joten autot ovat aina tiptop-kunnossa käyttöönotettaessa.

Leasing-sopimus mahdollistaa kuukausittaisen maksun, joka tulee edullisemmaksi kuin auton ostaminen tai uuden auton leasing. Tämä tarkoittaa, että sinulla jää enemmän rahaa käytettäväksi muihin tärkeisiin asioihin, eikä yllätyskuluja tule.

Et myöskään tarvitse leasing-auton hankintaan suurta alkupääomaa, vaan saat auton heti käyttöön kuukausihintaan, joka kattaa kaikki autoilun suurimmat kulut – myös ne ikävät yllätykset, jotka auton omistamisessa ovat aina mahdollisia. Kun valitset auton liisauksen, et tarvitse säästöjä tai suurta autolainaa.

Käytetty leasing-auto tarjoaa sinulle joustavuutta ja vapautta. Voit valita auton, sopimuksen pituuden ja kilometrirajan sen perusteella, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi. Meiltä löytyy vaihtoehtoja monenlaisille kuskeille ja moneen menoon. Leasing-sopimuksen avulla voit vuokrata auton toiveidesi mukaan ilman pitkäaikaista sitoumusta, lyhimmillään vain puoleksi vuodeksi. Myös autosta luopuminen on helppoa sopimuksen päättyessä.

Kesäauto, näppärä kaupunkiauto, tilava työauto – miltä kuulostaa? Tutustu laajaan leasing-autovalikoimaamme ja liisaa auto seuraaviin seikkailuihisi. Auton vuokrausprosessimme on helppo ja nopea. Saat auton käyttöösi jopa saman päivän aikana!

Tutustu käytettyjen autojen valikoimaan