Miksi yksityisleasing?

Kiinteä kuukausihinta
Ei suurempaa ensimmäistä erää ja selkeät sopimusehdot

Yksityisleasingin edut

Aina kiinteä kuukausierä – tiedät mitä maksat. Emme veloita käteisrahaa tai suurempaa ensimmäistä erää. Voit suunnitella kotitaloutesi menoja ennakkoon, kun tiedät aina tarkalleen, paljon autoilun kustannukset kuukaudessa ovat.

Ei pelkoa pienellä painetusta tekstistä. Kanssamme yksityisleasing on läpinäkyvää ja luotettavaa. Tarjoamme selkeät sopimusehdot ja hinnat.

Huoletonta autoilua – korjaukset ja huollot mukana sopimuksessa. Ei enää stressiä yllättävistä korjauskustannuksista, ne ovat kaikki mukana leasing-sopimuksessasi. Sopimukseen saa mukaan myös rengassäilön ja korvaavan ajoneuvon.

Useita eri merkkejä ja malleja valittavissa – sinulle sopiva auto löytyy varmasti!

LeasePlanin yksityisleasing – yllättävän huoleton valinta

Monia huolettaa, mitä tapahtuu leasing-sopimuksen kanssa, jos elämäntilanne äkillisesti muuttuu. LeasePlanin tarjoamalla vakuutusturvalla voit olla huoletta – se joustaa. Pääset eroon leasing-sopimuksesta edullisesti tai jopa täysin veloituksetta esimerkiksi työttömyyden takia.

Vakuutusturvallamme saat itsellesi mielenrauhaa

Miltä kuulostaisi uusi auto ilman huolia? Vakuutusturvallamme varmistat, että yllättävän elämäntilanteen sattuessa pääset eroon leasing-sopimuksestasi.

Vakuutusturva myydään lisäpalveluna. Sen avulla pääset joustavasti irti leasingsopimuksesta seuravissa tilanteissa: sinut irtisanotaan vakituisesta työstäsi, loukkaannut tai sairastut vakavasti tai menetät ajo-oikeutesi. Täydelliset vakuutuehdot löydät täältä (Päättymisturva, yksityisleasing) Kysy hinnoittelusta kuluttajamyynnistämme tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Kiinnostaako yksityisleasing – miten se toimii?

1. Etsi sinulle sopiva auto

Olemme valinneet kuluttajille oman valikoiman leasing-autoja. Mukana on useita merkkejä ja malleja eri kokoluokista ja käyttövoimista.

2. Ota yhteyttä myyntiimme

Kun sinulle sopiva auto on löytynyt, ota yhteyttä myyntiimme!

Kuluttajamyyntimme on sinuun yhteydessä 2 työpäivän sisällä. Jokaisen auton sivulta löytyvät nopeat ja kattavat yhteydenottotavat.

Tarvitsetko muuta apua?

Eikö sinulle sopivaa automallia löytynyt? Tarvitsetko muuta apua yksityisleasingiin liittyen?

Ota yhteyttä kuluttajamyyntiimme – vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian!

Mitä sinun tulee tietää yksityisleasingistä?

Ovatko autot käytettyjä vai uusia?

Tällä sivustolla on tarjolla käytettyjä autoja. Saat käytetyn auton yksityisleasingillä yhden päivän sisällä tilauksesta.

Uudet leasingautot ja paljon muuta tietoa löydät täältä.

Mitä luottopäätöksen saaminen edellyttää?

Sinun tulee olla vähintään 21-vuotias eikä sinulla saa olla maksuhäiriöitä.

Mitä sopimusmaksuun sisältyy?

LeasePlan vastaa Ajoneuvon ja sen varusteiden rahoituksesta. Ajoneuvon varusteisiin kuuluu LeasePlanin sopimuskumppanin toimittama talvirengassarja vanteineen.

LeasePlan vastaa Ajoneuvon arvonalenemasta ja jälleenmyyntiarvosta, sekä kohdan 3.1 mukaisesta tavanomaisesta käytöstä aiheutuvista huolto-, korjaus- ja rengaskuluista. Näihin kuuluvat seuraavat LeasePlanin sopimuskumppanin suorittamat huolto-, korjaus- ja rengaspalvelut:

 • Määräaikaishuollot ja katsastukset
 • Määräaikaishuoltojen yhteydessä suoritetut huolto-ojelmaan kuuluvat toimenpiteet
 • Teknisten vikojen korjaukset (tavanomainen kuluma) ja rikkoontuneet sulakkeet sekä pyyhkijänsulkien uusinnat
 • Ajoneuvon mukana toimitettujen kesä- ja talvirenkaiden tavanomaisesta kulumisesta aiheutuneet vaihdot, vaihtotyön ja kausivaihdot
 • Määräaikaishuollon sijaisauto (A-luokka / 1 pv per huolto / max 100 km per päivä)
 • Rengassäilö LeasePlanin sopimuskumppaneilla
 • Mitä lisäpalveluita sopimukseen voidaan sisällyttää: Edullinen liikenne- ja kaskovakuutus

Mitä sopimusmaksuun ei sisälly?

Ajoneuvovero, polttoaineet/lataus, pesut: Mahdolliset sopimukseen kuulumattomat toimenpiteet tulee asiakkaan maksaa suoraan LeasePlanin kumppanin palvelupisteessä.

**Miten voin peruuttaa tekemäni sopimuksen? ** Voit perua sopimuksen 14 päivän sisällä sopimuksen allekirjoittamisesta. Peru sopimuksesi tällä lomakkeella.

Mitä vakuutus kattaa? Tutustu tarkemmin vakuutusesitteeseemme.

Käytettyjen leasingautojen sopimusta ei voi jatkaa.

Miten toimin kun sopimusaika on päättymässä?

Olemme sinuun yhteydessä sopimuksen päättymiseen liittyen noin 1–3 kuukautta ennen autokohtaisen sopimuksen päättymistä.

Miten toimin, kun sopimusaika päättyy? ** Lue palautusohjeet täältä.

Voit huoletta matkailla autollasi Pohjoismaissa. Mikäli suunnitteilla on matkustaa autolla Pohjoismaiden ulkopuolelle, otathan hyvissä ajoin ennen matkaa yhteyttä LeasePlanin asiakaspalveluun tarvittavien asiakirjojen saamiseksi ja vakuutusturvan varmistamiseksi.

Vahingot ja vauriot – ohjeita Täytä vahinkoilmoitus jokaisesta pienestäkin autolle sattuneesta vahingosta heti havaittuasi vaurion. Liian myöhään ilmoitettuja vahinkoja eivät vakuutusyhtiöt välttämättä korvaa. Kaikki vauriokorjaukset tulee teettää LeasePlanin hyväksymällä korjaamolla. Lisäät toimintaohjeita löydät täältä. Apua tien päällä saat LeasePlanin tiepalvelusta numerosta 0207 420 899. Soittaminen numeroon on maksutonta. Huomioithan, että tien päälle saatava apu (esim. hinausapu) on maksullista.

 • Noudatan huolto-ohjelman ja LeasePlanin ohjeistusta, sekä toimin sopimusehtojen mukaisesti.
 • Tarkistan moottoriöljyn ja jäähdytysnesteen riittävyyden säännöllisesti, kun minulla on polttomoottoriauto. Auton käyttöohjekirja kertoo miten tarkistus tapahtuu. Tarvittaessa otan yhteyttä LeasePlanin palvelunumeroon 0207 420 900.
 • Ilmoitan kaikki mahdolliset autolle sattuneet vauriot välittömästi täällä, riippumatta kuka vahingon on aiheuttanut.
 • Korjautan tuulilasin kiveniskemät pikaisesti. Mikäli tuulilasi on päässyt jo halkeamaan, on lasi syytä vaihtaa.-Tuulilasivauriot käsitellään voimassa olevan vakuutuksen mukaisesti.
 • Huolehdin, että rengaspaineet ovat auton käyttöohjekirjan mukaiset.
 • Huolehdin autoni katsastamisesta ajallaan, sillä katsastamaton auto menee välittömästi ajokieltoon.

Haluatko tietää lisää? Olemme täällä auttamassa!

Tutustu valikoimaan, löydä omasi ja ota yhteyttä!

Tarjoamme yksityisleasingllä kattavan valikoiman laadukkaita käytettyjä autoja.

Leasingehdot