Käytetty Toyota yksityisleasing

Älykäs, hyvännäköinen ja luotettava – tarvitseeko vielä kysyä, miksi tämä japanilaisbrändi säilyttää suosionsa vuodesta toiseen? Toyota vaatii vain vähän huoltoa, mikä tuo mielenrauhaa. Lisäksi edullinen leasing-sopimuksen hinta tekee näistä täysin varustelluista ajoneuvoista fiksun valinnan. Etsitpä sitten maasturia tai kaupunkiajoon sopivaa menopeliä, Toyotan laajasta valikoimasta löytyy sinulle sopiva vaihtoehto.

Katso Toyota-valikoimamme

Toyota – innovaatioita ympäri maailman

Toyotan tarina juontaa juurensa tekstiiliteollisuuteen ja Sakichi Toyotan vuonna 1891 patentoimiin puisiin kangaspuihin. Tällöin vasta 24-vuotias japanilainen keksijä ja yrittäjä perusti myöhemmin Toyoda Automatic Loom Works -nimisen yrityksen ja lopulta Toyota Motor Companyn yrityksensä alaosastoksi vuonna 1933. Autoliiketoiminta laajeni nopeasti ja tuotti autoja vientiin 1960- ja 1970-luvuilla. Toyota Motors jatkoi edelleen kasvuaan ja innovaatioitaan: vuonna 1989 se esitteli uuden Lexus-luksusautojen merkin ja vuonna 1997 maailman ensimmäisen sarjatuotetun hybridikäyttöisen ajoneuvon Toyota Priuksen. Vaikka Toyota Group nykyään tunnetaankin parhaiten autoistaan, se valmistaa ja myy yhä myös automaattisia kangaspuita ja sähkökäyttöisiä ompelukoneita ympäri maailman.

Pyydä leasingtarjous

Pyydä henkilökohtainen leasingtarjous

Jokaisesta autoilmoituksestamme löytyy helppokäyttöinen autokohtaiset leasingvaihtoehdot ja helppo yhteydenotto.

Soita ja sovi tapaaminen

Tarjoamme yksityisleasingllä kattavan valikoiman laadukkaita käytettyjä autoja. Haluatko tietää lisää? Olemme täällä auttamassa!

Usein kysytyt kysymykset

Valitse valikoimasta sinulle sopivin auto ja lähetä meille tarjouspyyntösi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kyllä, kaikki uutena Suomessa myytävät merkit ja mallit, sekä henkilö että pakettiautot.

Kilometrimuutokset ovat mahdollisia, mutta pyri siihen, että ajosuoritteesi on jo sopimuksen alussa oikea.

Kuka leasingautolla saa ajaa?

Kaikki samassa taloudessa asuvat, sekä samassa yrityksessä työskentelevät henkilöt.

Kyllä. Katso tarkemmat tiedot täältä.