Käytetty Tesla yksityisleasing

Ensimmäisenä pelkästään sähkökäyttöisiä autoja valmistavana yhtiönä Teslan missio on nopeuttaa maailman siirtymistä kestävän kehityksen mukaiseen energiaan. Suorituskyvystä ei kuitenkaan tarvitse tinkiä, sillä Teslat on suunniteltu näyttämään perävaloja tehokkaimmillekin bensiinikäyttöisille autoille. Vertaansa vailla olevat turvallisuustulokset, äärimmäinen kiihtyvyys ja itseohjautuvuustoiminnot tekevät Teslan ajamisesta tulevaisuuden kaltaista – nopeampaa.

Katso Tesla-valikoimamme

Tesla – kestävää kehitystä ja luksusta täydellisessä sopusoinnussa

Tesla on nimetty serbialais-amerikkalaisen keksijän Nikola Teslan mukaan. Hän loi perustan sähkökäyttöisten autojen valmistukselle 1900-luvun alussa. Kolmen amerikkalaisen yrittäjän Elon Muskin, Martin Eberhardin ja Marc Tarpenningin vuonna 2003 perustaman, maailman ensimmäisen pelkästään sähkökäyttöisiä autoja valmistavan yhtiön rohkeana missiona on nopeuttaa maailman siirtymistä kestävän kehityksen mukaiseen energiaan. Kestävä kehitys on keskeinen osa Teslan missiota ilman, että suorituskyvystä tai mukavuudesta tingitään. Kaikki Teslan autot on suunniteltu tehokkaimpiakin bensiinikäyttöisiä autoja suorituskykyisemmiksi, ja ne kulkevat kuin unelma. Vertaansa vailla olevat turvallisuustulokset, äärimmäinen kiihtyvyys ja itseohjautuvuustoiminnot tekevät Teslan ajamisesta tulevaisuuden kaltaista – nopeampaa.

Pyydä leasingtarjous

Pyydä henkilökohtainen leasingtarjous

Jokaisesta autoilmoituksestamme löytyy helppokäyttöinen autokohtaiset leasingvaihtoehdot ja helppo yhteydenotto.

Soita ja sovi tapaaminen

Tarjoamme yksityisleasingllä kattavan valikoiman laadukkaita käytettyjä autoja. Haluatko tietää lisää? Olemme täällä auttamassa!

Usein kysytyt kysymykset

Valitse valikoimasta sinulle sopivin auto ja lähetä meille tarjouspyyntösi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kyllä, kaikki uutena Suomessa myytävät merkit ja mallit, sekä henkilö että pakettiautot.

Kilometrimuutokset ovat mahdollisia, mutta pyri siihen, että ajosuoritteesi on jo sopimuksen alussa oikea.

Kuka leasingautolla saa ajaa?

Kaikki samassa taloudessa asuvat, sekä samassa yrityksessä työskentelevät henkilöt.

Kyllä. Katso tarkemmat tiedot täältä.