Käytetty Ford yksityisleasing

Jo yli vuosisadan ajan Ford on ollut ikoninen brändi, joka on edustanut luotettavuutta. Monet ovat valinneet tämän automerkin ylpeyttä puhkuen, ja sinäkin saat aivan uskomattoman auton kukkarolle ystävälliseen hintaan. Valitse itsellesi parhaiten sopiva malli laajasta valikoimasta – kätevistä työmatka-autoista aina tilaviin pienyrityksille tarkoitettuihin pakettiautoihin. Mitä ikinä haluatkin, Ford tarjoaa sen.

Katso Ford-valikoimamme

Ford – amerikkalaisten ylpeydenaihe

Uraauurtava autonvalmistaja Henry Ford halusi rakentaa yksinkertaisen, luotettavan ja edullisen auton, johon keskiverrolla amerikkalaistyöläisellä olisi varaa. Hänen ensimmäisessä automallissaan oli polkupyörän pyörät ja peräsin! Lukuisten yritysten jälkeen Ford lopulta saavutti menestystä T-mallillaan, jonka Ford Motor Company toi markkinoille vuonna 1908. Vastatakseen uuden innovatiivisen ajoneuvonsa suureen kysyntään Ford kehitti myös uuden massatuotantomenetelmän – liikkuvan kokoonpanolinjan – ja valmisti seuraavan 20 vuoden aikana 15 miljoonaa T-mallia. Nykyään Ford on lopettanut useimpien henkilöautojensa valmistuksen ja keskittynyt sen sijaan suosituimpiin avolava-, maasturi- ja crossover-malleihinsa.

Pyydä leasingtarjous

Pyydä henkilökohtainen leasingtarjous

Jokaisesta autoilmoituksestamme löytyy helppokäyttöinen autokohtaiset leasingvaihtoehdot ja helppo yhteydenotto.

Soita ja sovi tapaaminen

Tarjoamme yksityisleasingllä kattavan valikoiman laadukkaita käytettyjä autoja. Haluatko tietää lisää? Olemme täällä auttamassa!

Usein kysytyt kysymykset

Valitse valikoimasta sinulle sopivin auto ja lähetä meille tarjouspyyntösi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kyllä, kaikki uutena Suomessa myytävät merkit ja mallit, sekä henkilö että pakettiautot.

Kilometrimuutokset ovat mahdollisia, mutta pyri siihen, että ajosuoritteesi on jo sopimuksen alussa oikea.

Kuka leasingautolla saa ajaa?

Kaikki samassa taloudessa asuvat, sekä samassa yrityksessä työskentelevät henkilöt.

Kyllä. Katso tarkemmat tiedot täältä.